@nightbloom52: Funny soldier moments🤣🤣 They also make mistakes🤣🤣 #funny #soldier #armylife #fail #usa

Nightbloom
Nightbloom
Open In TikTok:
Region: US
Wednesday 14 January 2026 03:27:51 GMT
32689
1940
27
67

Music

Download

Comments

tin60830
tin :
😂😂😂
2026-01-16 23:05:10
0
ko.phyo.wai985
ကိုလူဆိုး 💀 လေး😻😻😻😻☠☠☠ :
🥰🥰🥰
2026-01-14 04:46:43
0
user6041314177861
เอด้า ดาดี้ :
😂😂😂
2026-01-15 03:07:08
0
yimyim3577
เป็นไร :
🥰🥰🥰
2026-03-18 12:05:11
0
user99378627460798
Юрий Якубович :
😂😂😂
2026-03-15 19:26:12
0
user2413425691455
علم کل بختیاری :
😂😂😂
2026-02-11 10:38:44
0
tuhajuittuq
Tuhajuittuq :
😂😂😂
2026-01-22 04:29:14
0
user9612169435094
Anthony :
😂😂😂
2026-01-20 23:33:24
0
mister.cel
Mister Cel :
🤣🤣🤣
2026-01-17 07:46:28
0
eric.can60
ERIC CAN :
😂😂😂😂
2026-03-07 13:59:54
0
jorgesandival
jorgesandival :
😂😂😂
2026-01-16 03:16:51
0
yimyim3577
เป็นไร :
🥰🥰🥰
2026-03-02 12:39:43
0
user53235090206163
Сергей Александрович :
👍👍👍
2026-01-15 06:53:47
0
user6041314177861
เอด้า ดาดี้ :
🤣🤣🤣
2026-01-15 03:07:14
0
emanuel.petit30
Emanuel Petit :
😂😂😂
2026-03-07 16:08:53
0
fogus232556
Fogus :
😳😳😳
2026-01-15 02:33:55
0
loveyouno593
❤️‍🔥အသဲကျွမ်း อีလုလင်❤️‍🔥 :
😂😂😂
2026-01-14 21:22:14
0
marcepole87
marcepole87 :
😂😂😂
2026-01-14 21:04:54
0
www.hugo43
🦅🐦‍⬛🐺 burhani hvv 🐺🐦‍⬛🦅 :
😂😂😂
2026-01-14 19:30:08
0
tuanla78
Tuan La :
😂😂😂
2026-01-14 14:49:48
0
orubo55
ORUBOSS :
🤣🤣🤣
2026-03-30 15:51:51
0
tony220870
tony :
🤣🤣🤣
2026-01-14 11:30:42
0
julie.mccrindle
Julie Mccrindle :
😂😂😂😂😂😂♥️
2026-01-14 10:44:18
0
user3722920000255
СЕРГЕЙ :
😂😂😂
2026-01-14 10:09:20
0
mirelradu30
mirel stelian radu :
2026-01-15 16:05:33
0
To see more videos from user @nightbloom52, please go to the Tikwm homepage.

Other Videos

Small nose, big lips 😂 Küçük burun, büyük dudaklar 😂 The golden snub-nosed monkey is a rare primate species that lives in the mountainous forests of China. It is easily recognized by its long golden fur, bright blue face, and small upturned nose. These monkeys mainly inhabit high-altitude forests in regions such as the Qinling and Sichuan mountains. They are highly social animals and often live in large groups that can sometimes include hundreds of individuals. Their diet mainly consists of lichens, leaves, buds, and fruits. Thanks to their thick fur, they are one of the few primates capable of living in snowy and extremely cold mountain environments. Unfortunately, their population is threatened due to habitat loss, and they are protected as an endangered species. Altın burunlu maymun, Çin’in dağlık ormanlarında yaşayan nadir ve dikkat çekici bir primat türüdür. Altın sarısı uzun tüyleri, maviye çalan yüzü ve yukarı dönük küçük burnuyla kolayca tanınır. Çoğunlukla Çin’in Qinling ve Sichuan dağlarında, yüksek rakımlı ve soğuk ormanlarda yaşarlar. Çok sosyal hayvanlardır ve bazen yüzlerce bireyden oluşan büyük gruplar halinde yaşarlar. Beslenmeleri çoğunlukla likenler, yapraklar, tomurcuklar ve meyvelerden oluşur. Kalın kürkleri sayesinde kar yağışı ve dondurucu soğukların görüldüğü dağ ortamlarında yaşayabilen az sayıdaki primat türünden biridir. Ne yazık ki yaşam alanlarının azalması nedeniyle nesilleri tehdit altındadır ve koruma altına alınmışlardır.
Small nose, big lips 😂 Küçük burun, büyük dudaklar 😂 The golden snub-nosed monkey is a rare primate species that lives in the mountainous forests of China. It is easily recognized by its long golden fur, bright blue face, and small upturned nose. These monkeys mainly inhabit high-altitude forests in regions such as the Qinling and Sichuan mountains. They are highly social animals and often live in large groups that can sometimes include hundreds of individuals. Their diet mainly consists of lichens, leaves, buds, and fruits. Thanks to their thick fur, they are one of the few primates capable of living in snowy and extremely cold mountain environments. Unfortunately, their population is threatened due to habitat loss, and they are protected as an endangered species. Altın burunlu maymun, Çin’in dağlık ormanlarında yaşayan nadir ve dikkat çekici bir primat türüdür. Altın sarısı uzun tüyleri, maviye çalan yüzü ve yukarı dönük küçük burnuyla kolayca tanınır. Çoğunlukla Çin’in Qinling ve Sichuan dağlarında, yüksek rakımlı ve soğuk ormanlarda yaşarlar. Çok sosyal hayvanlardır ve bazen yüzlerce bireyden oluşan büyük gruplar halinde yaşarlar. Beslenmeleri çoğunlukla likenler, yapraklar, tomurcuklar ve meyvelerden oluşur. Kalın kürkleri sayesinde kar yağışı ve dondurucu soğukların görüldüğü dağ ortamlarında yaşayabilen az sayıdaki primat türünden biridir. Ne yazık ki yaşam alanlarının azalması nedeniyle nesilleri tehdit altındadır ve koruma altına alınmışlardır.

About