Language
English
عربي
Tiếng Việt
русский
français
español
日本語
한글
Deutsch
हिन्दी
简体中文
繁體中文
API
Home
How To Use
Language
English
عربي
Tiếng Việt
русский
français
español
日本語
한글
Deutsch
हिन्दी
简体中文
繁體中文
Home
Detail
@urban.professional.jack: #fashion #OOTD #dealsforyoudays
urban.professional.jack
Open In TikTok:
Region: US
Wednesday 17 June 2026 14:24:24 GMT
4758
45
0
3
Music
Download
No Watermark .mp4 (
2.79MB
)
No Watermark(HD) .mp4 (
3.96MB
)
Watermark .mp4 (
0MB
)
Music .mp3
Comments
There are no more comments for this video.
To see more videos from user @urban.professional.jack, please go to the Tikwm homepage.
Other Videos
#goviralvideo #foryoupage❤️❤️ #alhamdulillah❤️ #followers➕ #likes
/ Từ 'có trăm ngàn điều muốn nói' đến 'không muốn nói thêm bất cứ điều gì' cũng chỉ cách nhau một sự thất vọng mà thôi 🍃/ #huế_mộng_mơ #mykaht #feelings #mưahuế
💦 This Is One Of The Most Iconic Movie Scenes In Cinema History 🎥 Phoebe Cates Pool Scene In “ Fast Times At Ridgemont High “ 1982 ( They Also Used The Cars Classic Song “ Moving In Stereo “ ) #FastTimes #PhoebeCates #PoolScene #Swimsuit 👙 #TheCars #MovingInStereo 🎵 #1982 🎞️
#ياعباس #كربلاء #محرم #العراق
Paraguay con la realidad alterada 😂🇵🇾🇩🇪 #humor #viralvideo
The Northern Shoveler (*Spatula clypeata*) is a medium-sized dabbling duck easily recognized by its distinctively long, broad, spatula-shaped bill. ### ****Physical Characteristics**** * **The Bill:** Its most defining feature, which contains specialized lamellae (fine comb-like structures) along the edges to filter tiny invertebrates, seeds, and crustaceans from the water. * **Plumage:** Breeding males exhibit a striking iridescent green head, a white chest, rich chestnut flanks, and a black back. Females are a mottled brown with a blue-gray shoulder patch visible in flight. ### ****Habitat and Behavior**** * **Habitat:** They prefer shallow, muddy wetlands, marshes, coastal lagoons, and ponds with rich vegetation. * **Feeding:** Unlike many other dabbling ducks that upend to feed, the Northern Shoveler often swims with its bill submerged, swinging it from side to side to filter food from the surface or shallow mud. * **Social Habits:** They are often found in small flocks, but during feeding, they sometimes form tight circles to stir up food from the bottom. ### ****Migration and Distribution**** * **Range:** Widely distributed across North America, Europe, and Asia. * **Migration:** A highly migratory species, breeding in northern regions and flying south to winter in warmer climates, including parts of southern Europe, Africa, southern Asia, and Central America.
About
Robot
API
Legal
Privacy Policy