@mertbahckpli: Gmail kullanıyorsanız bu ayarı bir kez kontrol etmenizde fayda var. Google, bazı akıllı özellikleri size özel hale getirmek için Gmail verilerinizi kullanabiliyor. Eğer bunu istemiyorsanız videodaki adımları uygulayarak bu özelliği kapatabilirsiniz. Ancak bu ayarı kapattığınızda Gmail'deki bazı akıllı özelliklerin de devre dışı kalabileceğini unutmayın. Gmail kullanan bir arkadaşına bu videoyu gönder, belki onun da haberi yoktur.