@iamhasankokce: Telefonunu Birine Verirken Bu Özelliği Mutlaka Aç! iPhone’unuzu birine kısa süreliğine vermeniz gerektiğinde fotoğraflarınıza, mesajlarınıza veya diğer uygulamalarınıza erişmesini istemiyorsanız Denetimli Erişim özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde telefonunuzu yalnızca açık olan uygulamada çalışacak şekilde kilitleyebilirsiniz. Kullanıcı uygulamadan çıkamaz, ana ekrana dönemez ve başka uygulamalara geçemez. Özelliği açmak için Ayarlar > Erişilebilirlik > Denetimli Erişim bölümüne girerek Denetimli Erişim’i aktif edin. Ardından parola belirleyebilir ve Face ID kullanımını açabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz uygulamayı açtıktan sonra yan düğmeye üç kez basarak Denetimli Erişim’i başlatabilirsiniz. İşiniz bittiğinde yine yan düğmeye üç kez basıp parolanızı veya Face ID’yi kullanarak özelliği kapatabilirsiniz. Özellikle telefonunuzu bir çocuğa, arkadaşınıza veya bir işlem yapması için başka birine verdiğinizde oldukça kullanışlı bir güvenlik özelliği. Siz telefonunuzu birine verirken en çok hangi uygulamalarınıza girilmesinden endişe ediyorsunuz?