Language
English
عربي
Tiếng Việt
русский
français
español
日本語
한글
Deutsch
हिन्दी
简体中文
繁體中文
API
Home
How To Use
Language
English
عربي
Tiếng Việt
русский
français
español
日本語
한글
Deutsch
हिन्दी
简体中文
繁體中文
Home
Detail
@_nvd.101: "trái tim này thề suốt kiếp.."#nhachaymoingay #yeuduockhong #music #lyricsvideo #nvd.101
𝐊𝐀𝐑𝐎 𝐌𝐔𝐒𝐈𝐂 🥀
Open In TikTok:
Region: VN
Thursday 15 October 2026 06:00:57 GMT
41778
6813
18
1408
Music
Download
No Watermark .mp4 (
0.66MB
)
No Watermark(HD) .mp4 (
1MB
)
Watermark .mp4 (
0.85MB
)
Music .mp3
Comments
:
cs phải của ân ngờ ko v tus
2026-10-15 06:04:25
6
c :
tưởng đoạn sau nhạc lên chứ ...
2026-10-16 10:32:34
3
Bìиɦ Tɦυậи ☆°゚ :
hay dữ
2026-10-15 10:52:02
2
ndii.101_ :
2026-10-15 11:59:23
2
Nhuie :
🌷🌷
2026-10-15 06:03:14
2
hoanq :
😔
2026-10-15 14:45:14
3
báo con :
🥰
2026-10-16 16:21:15
0
Dê Béo :
@thảo😶 nắng mưa nhuộm màu nối tiếp
2026-10-19 14:47:23
1
To see more videos from user @_nvd.101, please go to the Tikwm homepage.
Other Videos
Расул - владелец этой фермы очень добрый человек и спасает животных из условий, где они бы погибли от голода или болезней. А здесь все они привиты, выглядят упитанными, ухоженными и сами идут на контакт за вкусняшки, которые Расул даёт бесплатно. Ферма находится в Карачаево-Черкессии Ферма инст и тгк: #ecopark_lan Модель инст: #8.2.5_15_0 #фотографмосква #фотосорлом #фотосверблюдом #ферма #спасение
#e🥰 “ Cough”cough Emeris. ##xyzbca##fypシ゚viral##her##relationshipgoals
Мовсар 💔🥀 #мовсаревлоев #movsarevloev #evloev #мовсар #проиграл
Eurasian Teal (Anas crecca) 🦆 Size & Appearance: Smallest duck in Europe. Males in breeding season: green stripe on the eye, gray chest, white belly. Females: brown with dark streaks for camouflage. Habitat & Distribution: Found across Europe and Asia; winters in North Africa & South Asia. Prefers shallow wetlands, lakes, rivers, and rice fields. Diet & Behavior: Eats seeds, aquatic plants, insects, and small fish. Social, often in large flocks during migration. Feeds by dabbling or shallow diving. Breeding: Nest on the ground among vegetation. Lays 7–12 eggs; incubation ~21 days. Migration: Migratory bird, moving south in winter. Uses deep wetlands and lakes along the route. Conservation: Status: Least Concern (IUCN). Threats: habitat loss & hunting. Fun Fact: Also called Common Teal. Makes a soft “tzeek tzeek” sound, famous among birdwatchers and hunters.
solo se me marca un pitico
About
Robot
API
Legal
Privacy Policy